Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Exploziv: Ce nu a prezentat Kovesi la Bilanţul DNA

Exploziv: Ce nu a prezentat Kovesi la Bilanţul DNA

Exploziv: Ce nu a prezentat Kovesi la Bilanţul DNA
23 Feb 2017   •   21:21

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei ce nu a prezentat şefa DNA Laura Codruţa Kovesi la Bilanţul DNA.

Ce i-a scăpat lui Kovesi? Prima chestiune pe care nu a prezentat-I este faptul că, dacă comparăm numărul de achitări din 2015 cu cel din 2016, constatăm că în 2015 au fost 35 de achitări, iar în 2016, 70.

Un alt lucru care nu a fost spus de şefa DNA este că au fost arestări şi puneri sub acuzare celebre, de dragul PR-ului. Dosarele au fost însă întoarse de instanţă la DNA. Acest lucru a făcut ca opinia publică să înţeleagă că oamenii politici ioncomozi sunt eliminaţi pe baze de dosare penale.

Un alt lucru este că doamna Kovesi a plagiat doar 4%. Softul a arătat altceva. Persoana care este în fruntea acestei instituţii se face că nu vede.

În marile speţe cu prejudicii majore, acolo nu s-a făcut. Fraude uriaşe cu prejudicii colosale nu au fost niciodată investigate de DNA.

Un alt lucru nespus în raportul DNA este că înalţi judecători au stabilit că stenogramele din DNA sunt falsificate. Cazul Paltin-Sturza este elocvent în acest sens.

Încrederea românilor în Justiţie scade cu 13%. Date ale UE. Doar 35% dintre români mai au încredere în sistemul de justiţie şi sistemul judiciar. Este cea mai mare scădere.

Dacă presa nu ar fi prezentat cazul Negulescu, DNA nu ne-ar fi spus nimic.

 

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close