Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul șef al parchetelor bănățene, dezvăluiri incredibile despre mafia imobiliară

Fostul șef al parchetelor bănățene, dezvăluiri incredibile despre mafia imobiliară

Fostul șef al parchetelor bănățene, dezvăluiri incredibile despre mafia imobiliară
17 Feb 2017   •   19:45

Constanța Cârstea, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara şi inspector la Consiliul Superior al Magistraturii, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre mafia din sistem, dezvăluiri care conțin amenințări cu moartea, personaje dubioase și afaceri de miliarde de euro.

Dezvăluirile au fost făcute în ediția de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu:

“Eu nu încerc să mă victimizez. Dar vreau să vă aduc la cunoștință că fenomenul criminalității gulerelor albe care acționează pe teritoriul României, în complicitate cu filierele transnaționale, trebuie să fie investigate cu foarte multă obiectivitate și profesionalism, de DIICOT și DNA. Se vorbește de DNA constant și se uită de un fenomen foarte grav – criminalitatea organizată. Dacă aceste structuri vor lucra împreună, vor reuși să facă ordine în țara asta. Revenind la dosarul meu – eu m-am ocupat mai mulți ani de criminalitatea imobiliară din Timișoara. Au fost investigați notari, avocați, consuli, atenție, consuli, ofițeri ai serviciilor de informații externe, care acum au activități subterane împotriva mea și împotriva familiei mele. Rechizitoriul meu a fost trimis la Timișoara, dar la ICCJ dosarul a fost luat și trimis la Târgu Mureș. Toate dosarele mele au fost trimise la Târgu Mureș. Acolo, dosarele mele nu au avut parte de o judecată dreaptă, au fost date soluții contradictorii, au rămas definitive, decizii nelegale. Acum cinci ani, eu vă spuneam dvs, în emisiune, am cerut public DNA să se sesizeze. Acum cinci ani", a explicat Constanța Cârstea.

"Ce s-a întâmplat după intervenția mea în emisiunea dvs? Am primit amenințări cu moartea, a fost trimis peste mine un bolnav psihic, a fost trimis Faur Isaia, la domiciliul meu, pe scara blocului în care locuiesc. Au fost cazați la ultimul etaj cetățeni arabi și israelieni care monitorizau zilnic intrările și ieșirile din bloc. Am primit amenințări cu moartea și cea mai recentă amenințare a fost prin telefon și vă spun numele Crivăț. Am fost sunată de la Vodafone, de o doamnă, pe telefonul de acasă, nu pe mobil și m-a rugat să i-l dau pe domnul Crivăț. Dumnezeu să îl odihnească”, a povestit Constanța Cârstea.

“Răzvan Crivăț este un fost ofițer SRI sub acoperire, care a făcut descoperiri despre cazuri mari de corupție, ucis în penitenciar cu cianură”, a explicat Răzvan Savaliuc.

“Inculpații cercetați de mine m-au acționat cu plângere, prin care solicită să le dau despăgubiri civile. De cât timp credeți că se judecă aceste cauze? De opt ani. Eu, Constanța Cârstea, sunt hărțuită de incuplații trimiși de mine în judecată, sprijiniți de forțe oculte, de opt ani de zile, în condițiile în care legea și deciziile CCR nu prevăd o măsură directă împotriva magistratului”, a continuat Constanța Cârstea.

Iată dezvăluirile complete făcute de Constanța Cârstea:

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close