Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul director din cadrul Ministerului de Justiției, denunț bombă la Parchetul General

Fostul director din cadrul Ministerului de Justiției, denunț bombă la Parchetul General

Fostul director din cadrul Ministerului de Justiției, denunț bombă la Parchetul General
24 Oct 2017   •   10:14

Fostul director din cadrul Ministerului de Justiției, Ingrid Mocanu, s-a prezentat la Parchetul General pentru a depune o plângere împotriva procurorului care a instrumentat dosarul ANRP. Este vorba despre dosarul în care este acuzată alături de fostul președinte ANRP, că ar fi dat despăgubiri supraevaluate cu 75 de milioane de euro.

„Este vorba despre un denunț împotriva procurorului de caz pe care deja l-am anunțat. Având în vedere ceea ce se dezvăluie la televizor, în opinia publică, află deja foarte multe lucruri. Procurorii nu au absolut niciun fel de apăsare și își continuă liniștiți abuzurile. Noi, astăzi, ne demonstrăm  nevinovăția în instanțe, nu trebuie să ne mai dovedească ei vinovăția. După cum am mai spus, în momentul în care au constatat că rapoartele de evaluare erau corecte și că nu există niciun fel de prejudiciu, au început să cheme conducerea evaluatorilor, inclusiv secretare, și prin presiuni au încercat să obțină opinii contrare. Probele sunt deja la dosar, pentru că modalitatea în care e instrumentat acest dosar se află deja în dosar. Eu sunt sigură că, la un moment dat, adevărul va ieși la iveală”, a spus Ingrid Mocanu.

×
Subiecte în articol: ingrid mocanu denunt Parchetul general
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close