Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ar trebui să fie un record. Ioan Niculae a scris cinci cărți în 75 de ore

Ar trebui să fie un record. Ioan Niculae a scris cinci cărți în 75 de ore

Ar trebui să fie un record. Ioan Niculae a scris cinci cărți în 75 de ore
04 Mar 2016   •   23:17

Magistratii de la Tribunalul Dambovita arata, in motivarea deciziei de respingere a liberarii conditionate a omului de afaceri Ioan Niculae, ca acesta a lucrat pentru cele cinci lucrari stiintifie publicate cat se afla in detentie 74 de ore si 45 de minute, respectiv 14 ore pentru o carte, scrie Ziare.com.

In motivarea deciziei, magistratii noteaza ca, potrivit pontajelor de la dosarul lui Niculae, acesta a scris carti cu valoare stiintifica in doar cateva ore, la Penitenciarul Gaiesti, informeaza News.ro.

Cel mai mult - 22 de ore si 40 de minute - Niculae a stat sa scrie "Bioetanolul - combustibilul viitorului", in timp ce pentru a scrie "Biodieselul - motorina ecologica" a stat 0 ore.

"Valorificarea energetica a biomasei" a fost pontata ca lucrata in 16 ore, "Orientari moderne in productia vegetala" - in 18 ore iar "Tehnologii moderne in productia vegetala" - in 16 ore.

Astfel rezulta o medie de 14 ore si 30 de minute pentru fiecare lucrare stiintifica dintre cele cinci publicate de Ioan Niculae in cele 202 zile executate pana la momentul procesului.

×
Subiecte în articol: Ioan Niculae carti inchisoare
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close