x close

Fii alături de noi!

Justiția lovește năpraznic în frații Băsescu

de D.G.   •   04 Feb 2016   •   23:07
Justiția lovește năpraznic în frații Băsescu 817
foto: Agerpres
Radu Tudor a prezentat, în Ediția Specială de joi seară, un material exploziv care are în prim-plan motivarea recentă a instanței în dosarul lui Mircea Băsescu. Fragmente esențiale din cele peste 20 de pagini ale motivării arată încrengătura de tip mafiot dintre Mircea Băsescu, interlopii lui Bercea Mondial și Traian Băsescu.


Frații Băsescu primesc o lovitură năpraznică din partea justiției prin mărturiile din motivarea dată în dosarul lui Mircea Băsescu.
Bianca Nae, șefa Departamentului Investigații Antena 3, a explicat în cadrul emisiunii că banii s-au dat de către familia lui Bercea, s-au primit de către Mircea Băsescu și s-au dat mai departe la București.

''Tot timpul în aceste discuții Mircea Băsescu îl invocă pe fratele său pentru a avea credibilitate - într-adevăr, invocă și intervenții la magistrați - însă capital, din punctul meu de vedere în toată această poveste, este că aflăm azi, negru pe alb, că inițiativa a aparținut lui Mircea Băsescu. Mircea Băsescu și-a căutat cumetrii, prin intermediar, și le-a propus acest târg. Inițiatiava NU a aparținut familiei Bercea'', a spus Bianca Nae.

poza

Actualitate

Scandal la vârful BCCO București. Subalterni amenințați de superior

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti sunt oameni care, prin natura muncii, îşi riscă vieţile. îşi neglijează familiile. totul...

28 Iul 2016  •  17:08

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Laura Bretan a ajuns în semifinală la ”America’s Got Talent”. Fetiţa de 14 ani a cucerit total publicul

Visul româncei Laura Bretan este tot mai aproape de a se realiza. Fetiţa de 14 ani, care a reuşit să cucerească şi America, a trecut mai departe şi s-a calificat în semifinale la showul ”America’s Got Talent”, după ce a fost votată de public. Laura a făcut un pas important spre marele premiu în valoare de un milion de dolari.

28 Iul 2016  •  15:37

sati