Antena 3 CNN Actualitate Justiție Liviu Dragnea reacționează dur în legătură cu scandalul din justiție: „Vor ieşi la iveală, probabil, nişte lucruri îngrozitoare"

Liviu Dragnea reacționează dur în legătură cu scandalul din justiție: „Vor ieşi la iveală, probabil, nişte lucruri îngrozitoare"

Liviu Dragnea reacționează dur în legătură cu scandalul din justiție: „Vor ieşi la iveală, probabil, nişte lucruri îngrozitoare"
Sursa foto: FOTO: Agerpres
21 Sep 2017   •   14:42

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la DC News, Liviu Dragnea a reacționat dur cu privire la înregistrările și stenogramele pe care le vedem în aceste zile.  

Toodată, liderul PSD spune că este posibil să iasă la iveală lucruri îngrozitoare, iar cei care vor fi găsiți vinovați vor fi trași la răspundere.

„Ascultăm înregistrări, vedem stenograme, declaraţii ale mai multor oameni. Rezistenţa este uriaşă. De ce? Pentru că în momentul în care putregaiul acesta se face praf, vor ieşi la iveală, probabil, nişte lucruri îngrozitoare. Toţi cei care au făcut, care au conceput aceste acţiuni sunt îngroziţi de posibilitatea - pe care acum un an şi ceva nici măcar nu o luau în calcul - că ar putea să dea explicaţii, să fie traşi la răspundere. Din cauza aceasta, rezistenţa e atât de mare şi nu mai ţin cont de nimic. Merg din abuz în abuz. (...) Presiuni, ameninţări, şantaj, doar- doar reuşesc să păstreze în continuare - cât or mai putea - din această parte a acestui regim. Sper ca, într-un timp rezonabil, aceste lucruri să nu mai existe în România. În istorie, toate regimurile care au fost construite pe teroare, pe frică, în final au cedat " a spus Liviu Dragnea. 

 

×
Subiecte în articol: raspuns Liviu Dragnea
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close