Antena 3 CNN Actualitate Justiție Lovitură dură primită de Gabriel Oprea în instanță

Lovitură dură primită de Gabriel Oprea în instanță

Lovitură dură primită de Gabriel Oprea în instanță
27 Mar 2017   •   17:15

Instanţa supremă a respins, luni, definitiv, cererea fostului ministru de Interne Gabriel Oprea de sesizare a Curţii Constituţionale în dosarul cheltuielilor ilegale din fondurile operative ale DIPI- „Limuzina”, scrie news.ro.

"Respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Oprea Gabriel împotriva dispoziţiei de respingere a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 17 şi art. 347 alin. (3) teza finală Cod procedură penală raportat la art. 345 alin. (3) şi art. 346 alin.(3) şi (4) Cod procedură penală, din cuprinsul încheierii din data de 22 februarie 2017, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia Penală", se arată în decizia de luni a Completului de cinci judecători al instanţei supreme.

În 22 februarie, un complet de trei judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a respins cererea lui Oprea de sesizare a CCR în dosarul DIPI, decizie contestată de fostul ministru de Interne la Completul de cinci judecători al ICCJ.

 

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close