Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Milionarul urmărit penal Florian Walter a decis să nu mai vină niciodată în România. Cum scapă

Milionarul urmărit penal Florian Walter a decis să nu mai vină niciodată în România. Cum scapă

Milionarul urmărit penal Florian Walter a decis să nu mai vină niciodată în România. Cum scapă
18 Ian 2016   •   13:24

Florian Walter a decis să nu mai revină niciodată în România, după ce autoritățile din Emiratele Arabe Unite au decis să-i acorde rezidență definitivă, anunță Dolce Sport.

Fostul patron al celor Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, dar și patron al firmei Romprest, este acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 - 2014. DIICOT a stabilit că afaceristul a constituit și coordonat un grup infracțional organizat, în mai multe județe și în București, care se folosea de societăți comerciale „tip fantomă”. Walter a fost dat în urmărire internaţională în baza unui mandat emis de Tribunalul Prahova, iar omul de afaceri era căutat din 15 mai 2015, după ce instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă, în urma unor percheziţii care au avut loc la data de 6 mai.

În Dubai, Walter a efectuat șapte zile de arest și a fost eliberat după ce a plătit cauțiunea. Anul trecut, omul de afaceri a reușit să obțină rezidenţă provizorie în Emiratele Arabe Unite, țară cu care România nu acord de extrădare, doar că lovitura de grație a venit la începutul acestui an, când fostul patron al celor de la U Cluj și Petrolul a primit rezidență definitivă în Emiratele Arabe Unite!

×
Subiecte în articol: Florian Walter Dubai
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close