Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procurorul care l-a anchetat pe Toni Greblă, eliberat oficial din funcția de șef al Departamentul Antifrauda

Procurorul care l-a anchetat pe Toni Greblă, eliberat oficial din funcția de șef al Departamentul Antifrauda

Procurorul care l-a anchetat pe Toni Greblă, eliberat oficial din funcția de șef al Departamentul Antifrauda
11 Oct 2018   •   09:14

Premierul Viorica Dăncilă l-a eliberat din funcţie pe şeful DLAF, Marius Vartic, decizia fiind publicată miercuri în Monitorul Oficial.

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii, Marius Cătălin Vartic se eliberează, la cerere, din funcţia de şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF. Începând cu data prevăzută la art.1, domnul Chendi Andrei-Atila-Lica, director, Direcţia control, exercită atribuţiile şefului cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii”, potrivit actului publicat în Monitorul Oficial.

Secţia pentru procurori a CSM a decis, pe 2 octombrie, încetarea detaşării la DLAF a procurorului Marius Vartic, acesta urmând să îşi continue activitatea la DNA.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea detaşării la Departamentul pentru lupta antifraudă a domnului procuror VARTIC MARIUS CĂTĂLIN şi continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central, începând cu data de 03.10.2018”, se arată în decizia Secţiei pentru procurori a CSM.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: procuror Toni Grebla
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close