Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procurorul care l-a trimis în judecată pe Ponta în dosarul Turceni-Rovinari pleacă din DNA

Procurorul care l-a trimis în judecată pe Ponta în dosarul Turceni-Rovinari pleacă din DNA

Procurorul care l-a trimis în judecată pe Ponta în dosarul Turceni-Rovinari pleacă din DNA
08 Iun 2018   •   09:46

Procurorul care l-a trimis în judecată pe Victor Ponta în dosarul Turceni - Rovinari, Jean Uncheşelu, pleacă din DNA, transferul său aflându-se pe ordinea de zi a şedinţei Secţiei pentru procurori a CSM din data de 12 iunie.

„Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de domnul procuror UNCHEŞELU JEAN-NICOLAE de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj sau Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. 3", este punctul înscris pe ordinea de zi a şedinţei.

Ponta a anunţat în urmă cu două zile la PSnews.ro că îl va da în judecată pe Uncheşelu, cel care l-a trimis în judecată alături de Dan Şova în dosarul Turceni-Rovinari pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală, dosar în care fostul premier a fost achitatîn primă instanţă la ICCJ, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta procuror DNA
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close