Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Punctul de întâlnire. Adina Anghelescu: „Sebastian Ghiță și-a aranjat arestarea pe un teritoriu convenabil”

Punctul de întâlnire. Adina Anghelescu: „Sebastian Ghiță și-a aranjat arestarea pe un teritoriu convenabil”

Punctul de întâlnire. Adina Anghelescu: „Sebastian Ghiță și-a aranjat arestarea pe un teritoriu convenabil”
26 Mai 2017   •   20:38

La emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, moderatorul Radu Tudor a vorbit despre eliberarea lui Sebastian Ghiță. Acesta a plătit o cauțiune de 200.000 de euro și se află sub control judiciar.

„Justitia funcționează la Belgrad, nu are niciun fel de implicare politică, au evaluat probele, actele și au acționat normal ca într-un stat european. Problema cea mai gravă este cea care vizează pachetul de informații pe care Ghiță în deține. Cel mai grav lucru, și asta cred că ar putea face și obiectul unui serviciu de informații, este să reușeștui să dovedești cu probe că România este departe de a fi un stat de drept”, a declarat Norica Nicolai.

„În opinia mea, Sebastian Ghiță și-a ales teritoriul pe care să fie reținut. Sebastian Ghiță și-a aranjat arestarea pe un teritoriu convenabil. Dacă a făcut lucrul acesta, e clar că a avut niște motive. Era vorba despre un teritoriu prietenos”, a precizat Adina Anghelescu, jurnalistă Antena 3

Adina Anghelescu: „Sebastian Ghiță și-a aranjat arestarea pe un teritoriu convenabil”

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close