Antena 3 CNN Actualitate Justiție Reacția lui Liviu Pop după întâlnirea cu Dragnea: „A fost o problemă pe care am soluționat-o. Nu mi-a reproșat nimic"

Reacția lui Liviu Pop după întâlnirea cu Dragnea: „A fost o problemă pe care am soluționat-o. Nu mi-a reproșat nimic"

Reacția lui Liviu Pop după întâlnirea cu Dragnea: „A fost o problemă pe care am soluționat-o. Nu mi-a reproșat nimic"
Sursa foto: FOTO: Agerpres
20 Sep 2017   •   13:53

Ministrul Educației, Liviu Pop, a avut, miercuri, o întâlnire cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în biroul acestuia, Pop menționând că nu a discutat despre o eventuală demisie din funcția de ministru și că liderul PSD nu i-a reproșat nimic.

„A fost vorba de o problemă pe care am soluționat-o, nu are nimic de a face cu agenda publică", a declarat Liviu Pop după întâlnire.

Întrebat în legătură cu apariția unor informații conform cărora i s-ar fi cerut demisia de la conducerea ministerului, Liviu Pop a spus „Nu am discutat acest aspect".

Totodată, Pop a subliniat că în sistemul de învățământ sunt probleme pe care le-a rezolvat și că președintele Camerei Liviu Dragnea nu i-a reproșat nimic.

„Nu știu ce probleme (în sistemul de învățământ) sunt decât cele pe care le-am rezolvat. Nu mi-a reproșat nimic președintele", a adăugat el.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: liviu pop Dragnea reactie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close