Antena 3 CNN Actualitate Justiție Robert Cazanciuc, despre urmărirea penală a lui Kovesi: „Nu e nicio ironie. Nu văd de ce n-ar avea încredere în justiție”

Robert Cazanciuc, despre urmărirea penală a lui Kovesi: „Nu e nicio ironie. Nu văd de ce n-ar avea încredere în justiție”

Robert Cazanciuc, despre urmărirea penală a lui Kovesi: „Nu e nicio ironie. Nu văd de ce n-ar avea încredere în justiție”
14 Feb 2019   •   11:04

Fostul ministru al Justiției Robert Cazanciuc a vorbit, joi, despre situația Laurei Codruța Kovesi, care a fost pusă sub acuzare pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

„Nu e nicio ironie. Trebuie să aibă încredere în actul de justiție. Nu e nimic special aici. Domnul Nițu (c.n. Tiberiu Nițu, fost procuror general al României) și-a anunțat candidatura pentru al doilea mandat și a fost invitat la DNA. Ulterior, ÎCCJ a declarat că este nevinovat, constatând că fapta nu există. Nu văd de ce doamna Kovesi n-ar avea încredere în justiție. Și dl Nițu a avut încredere în justiție și în final a avut câștig de cauză”, a spus Robert Cazanciuc.

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunțat, miercuri seară, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Laura Codruţa Kovesi susține această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

Citește și: PSD, despre urmărirea penală a Laurei Codruța Kovesi: Lăsați probele să vorbească, nu politicienii!

 

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, mesaj dur după punerea sub acuzare a lui Kovesi

 

×
Subiecte în articol: Robert Cazanciuc Kovesi
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close