Antena 3 CNN Actualitate Justiție Scandal între ministrul Justiției și președinta ICCJ: ”Să înțelegem că nu este normal ca un ministru să critice un judecător?”

Scandal între ministrul Justiției și președinta ICCJ: ”Să înțelegem că nu este normal ca un ministru să critice un judecător?”

Scandal între ministrul Justiției și președinta ICCJ: ”Să înțelegem că nu este normal ca un ministru să critice un judecător?”
20 Iul 2018   •   16:38

Scandal între ministrul Justiției și președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea. 

Tudorel Toader a transmis un mesaj dur pe pagina personală de Facebook la adresa Cristinei Tarcea.

”Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica ? Sa intelegem ca nu este normal ca un ministru sa critice un judecator dar este normal ca un judecator sa critice un ministru ?”, a declarat Toader.

”Nu mi se pare normal ca initiativa revocarii sa porneasca din mediul politic, nu mi se pare normal ca un ministru al Justitiei sa sesizeze Curtea Constitutionala pe un aspect pana la urma comun al revocarii unui procuror-sef, nu mi se pare normal ca acelasi aspect sa ridice probleme de suspendare a presedintelui tarii. Este inadmisibil de politizat acest aspect si nu mi-as mai dori sa se intample", a fost declaratia făcută de Cristina Tarcea.

×
Subiecte în articol: Toader scandal
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close