Antena 3 CNN Actualitate Justiție Șefa CSM, Simona Marcu, declarații în scandalul momentului. Se cere urgentarea procedurilor legale

Șefa CSM, Simona Marcu, declarații în scandalul momentului. Se cere urgentarea procedurilor legale

Șefa CSM, Simona Marcu, declarații în scandalul momentului. Se cere urgentarea procedurilor legale
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Feb 2018   •   13:56

Președintele CSM, Simona Marcu, face de la ora 14.00 o declarație de presă, după cele mai recente evenimente care privesc justiția din România.

”Îmi exprim profunda îngrijorare cu privire la potențialul acestei situații. Încrederea cetățeanului în justiție se construiește. Instituțiile mass-media au un rol major în informarea generală, dar clarificarea problemelor revine doar instituțiilor statului. Președintele CSM solicită tuturor instituțiilor din sfera judiciară, ca în limitele legale, să urgenteze aceste proceduri, pentru redarea încrederii cetățenilor în justiție” a spus Simona Marcu.

”CSM asigură opinia publică de faptul că este în măsură să gestioneze și să decidă în toate ipotezele care pot rezulta” a conchis șefa CSM.

Simona Camelia Marcu, în vârstă de 51 de ani, este membru al CSM din partea Înaltei Curţi de casaţie şi Justiţie, poziție pe care o ocupă din luna ianuarie.

×
Subiecte în articol: CSM
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close