Antena 3 CNN Actualitate Justiție Şefa interimară a DNA, Anca Jurma, despre OUG 6: Dacă e retrasă trebuie găsită soluţie alternativă pentru interceptări

Şefa interimară a DNA, Anca Jurma, despre OUG 6: Dacă e retrasă trebuie găsită soluţie alternativă pentru interceptări

Şefa interimară a DNA, Anca Jurma, despre OUG 6: Dacă e retrasă trebuie găsită soluţie alternativă pentru interceptări
10 Oct 2018   •   14:50

Şefa interimară a DNA, Anca Jurma, a declarat, miercuri, că în cazul în care OUG 6/2016 privind mandatele de supraveghere va fi respinsă, ar fi afectate multe dosare ale Direcţiei şi activitatea tuturor parchetelor din ţară. Jurma mai spune trebuie găsită o soluţie pentru interceptări, dacă OUG va fi retrasă.

Anca Jurma a subliniat, întrebată dacă respingerea Ordonanţei 6/2016 ar crea probleme în instituţia pe care o conduce, aceasta a răspuns că nu vor fi probleme doar la DNA.

„Ar pune probleme la toate parchetele şi la unităţile de poliţie. Dacă discutăm despre faptul că SRI este unica instituţie din ţară care dispune de infrastructură pentru asigurarea interceptărilor, în momentul în care această ordonanţă ar fi retrasă, va trebui în acelaşi moment găsită o soluţie alternativă”, a pus şefa DNA, subliniind că este vorba de multe dosare care ar fi afectate.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: anca jurma sefa dna OUG
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close