Antena 3 CNN Actualitate Justiție Șeful DNA Prahova, la ieșire de la Parchetul General. „Nu mi-e teamă”

Șeful DNA Prahova, la ieșire de la Parchetul General. „Nu mi-e teamă”

Șeful DNA Prahova, la ieșire de la Parchetul General. „Nu mi-e teamă”
22 Mai 2018   •   10:50

Update: „Nu vreau să discut detalii din dosar. Urmărirea penală este secretă. Nu mi-e teamă, nu sunt vinovat de nimic”, a spus Lucian Onea, la ieșirea de la Parchetul General.

Știrea inițială

Şeful DNA Prahova, Lucian Onea, a ajuns, marți, la Parchetul General, unde urmează să fie audiat. Onea a fost citat pentru a fi informat că a fost pus sub urmărire penală.

Procurorii unităţii de elită a DNA au fost puşi sub acuzare pentru fapte extrem de grave. Lucian Onea şi Mircea Negulescu sunt acuzaţi de procuorii de la Parchetul General că au fabricat o declaraţie în dosarul lui Sebastian Ghiţă. 

Citește și: Procurorul Mircea Negulescu are 14 dosare penale la Parchetul General

Pe numele celor doi au fost depuse, la Parchetul General, mai multe plângeri de persoane pe care le-au anchetat. Unul dintre cei care au depus o sesizarea este fostul deputat Vlad Cosma.

Fostul deputat a depus pe 9 februarie o plângere împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu. El îi acuză pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituirea de grup infracţional organizat. Mai mult, Vlad Cosma susţine că procurorul Lucian Onea a fabricat dosarul „Tony Blair”.


×
Subiecte în articol: lucian onea DNA prahova Parchetul general
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close