Antena 3 CNN Actualitate Justiție Sentinţă inedită, după ce un cuplu de ieşeni a fost acuzat de evaziune fiscală. Ce sunt nevoiți să facă cei doi

Sentinţă inedită, după ce un cuplu de ieşeni a fost acuzat de evaziune fiscală. Ce sunt nevoiți să facă cei doi

Sentinţă inedită, după ce un cuplu de ieşeni a fost acuzat de evaziune fiscală. Ce sunt nevoiți să facă cei doi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Feb 2018   •   22:53

O femeie şi un bărbat, acuzaţi de evaziune fiscală în formă continuată, au fost obligaţi, marţi, printr-o sentinţă dată de magistraţii Tribunalului Iaşi, să facă cel puţin patru clase primare.

”În temeiul dispoziţiilor art. 86, indice 3, aliniatul 3 Cod penal din 1969, le impune inculpaţilor Stănescu Maria şi Stănescu Dragoş obligaţia de a urma un curs de învăţământ primar de minimum patru clase. Supravegherea îndeplinirii măsurilor şi obligaţiei stabilite se realizează de către Serviciul de Probaţiune Iaşi“, arată magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Pe lângă aceasta, instanţa a condamnat-o pe Maria Stănescu la trei ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală în formă continuată.

În cadrul aceluiaşi dosar, cel de-al doilea inculpat, Dragoş Stănescu, a fost condamnat tot la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru aceeaşi acuzaţie.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close