Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tel Drum contestă sechestrul pus de procurorii DNA

Tel Drum contestă sechestrul pus de procurorii DNA

Tel Drum contestă sechestrul pus de procurorii DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
21 Dec 2017   •   09:19

Compania Tel Drum contestă sechestrul pus de procurorii DNA. În acest dosar, Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene. Prejudiciul estimat de procurori este de aproape 30 de milioane de euro.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au pus sechestru pe averea persoanelor urmărite penal din dosarul „Tel Drum", între persoanele vizate de măsura anchetatorilor numărându-se şi Liviu Dragnea, au declarat surse judiciare.

Suspecţii din acest dosar au fost notificaţi şi urmează să vină la sediul DNA pentru a li se aduce la cunoştinţă faptul că averea lor va fi pusă sub sechestru.

Prin această măsură, procurorii încearcă să recupereze prejudiciul din acest dosar, care este estimat la 20 de milioane de euro şi 30 de milioane de lei.

În dosarul „Tel Drum", în 13 noiembrie, procurorii DNA au anunţat, oficial, că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.
În dosar este cercetat şi Marian Fişcuci, descris de procurori drept persoană apropiată lui Liviu Dragnea şi acţionar majoritar (scriptic) al Tel Drum SA la data faptelor, acesta fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat.
 

×
Subiecte în articol: tel drum sechestru procurori DNA companie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close