Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazăr, privind ancheta legată de protestul din 10 august: „Nu aveam nevoie de asigurări”

Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazăr, privind ancheta legată de protestul din 10 august: „Nu aveam nevoie de asigurări”

Tudorel Toader, atac la adresa lui Augustin Lazăr, privind ancheta legată de protestul din 10 august: „Nu aveam nevoie de asigurări”
20 Aug 2018   •   09:55

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referitor la anunţul Procurorului General potrivit căruia ancheta privind protestul din 10 august va fi una obiectivă, că nu vede rostul acestor asigurări, deoarece toate anchetele trebuie să fie obiective.

„Au procuror general care ne asigură că această anchetă va fi, cred că a zis obiectivă. Nu aveam nevoie de aceste asigurări pentru că toate anchetele trebuie să fie obiective”, a declarant Tudorel Toader.

La Parchetul Militar Bucureşti au fost înregistrate până duminică 291 de plângeri împotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, au declarat reprezentanţii Parchetului General.

De luni, audierile în acest dosar sunt efectuate la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close