Antena 3 CNN Actualitate Justiție Maiorul SRI care vindea canabis și cocaină a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Maiorul SRI care vindea canabis și cocaină a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Maiorul SRI care vindea canabis și cocaină a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
18 Aug 2017   •   20:10

UPDATE- Sabin Mareș, șeful departamentului de crimă organizată din cadrul Serviciului Județean de Informații Arad, și Eduard Pălincaș, dealer autohton de droguri, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Tribunalul Arad a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi după ce procurorii DIICOT au descins vineri dimineață la locuința maiorului Mareș, informează Libertatea.ro.

 

Știrea inițială -  Un maior din cadrul Serviciul Român de Informaţii (SRI) a fost reţinut de procurorii DIICOT, alături de o altă persoană, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc. Ofiţerul SRI este suspectat că a deţinut şi vândut droguri de mare risc, inclusiv cocaină.

Potrivit News.ro, procurorii de la Biroul Teritorial Arad au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a unui maior în cadrul Serviciului Român de Informaţii - Serviciul Judeţean de Informaţii Arad, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată şi a unei alte persoane (P.E.), tot pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Procurorii spun că în perioada 11 - 16 august, la date diferite, maiorul SRI, Ciprian Sabin Mareş, a vândut în două rânduri droguri de risc (100 de grame de cannabis), respectiv de mare risc (6 grame de cocaină), cu sumele de 2.050 de lei, respectiv 600 de euro (din care a primit 300 de euro).

×
Subiecte în articol: maior SRI retinere procurori DIICOT trafic droguri
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close