Antena 3 CNN Actualitate Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe: "Mi-a dat mesaj și mi-a spus să fiu eu însămi, că o sa fie bine. Mereu face așa”

Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe: "Mi-a dat mesaj și mi-a spus să fiu eu însămi, că o sa fie bine. Mereu face așa”

Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe: "Mi-a dat mesaj și mi-a spus să fiu eu însămi, că o sa fie bine. Mereu face așa”
Sursa foto: foto- Facebook
20 Mar 2018   •   16:01

Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, a avut o relație foarte apropiată cu prezentatorul de radio, în ciuda divorțului de mama ei, și este extrem de afectată de trecerea în neființă a acestuia. 

Tânăra cântăreață povestea în urmă cu puțin timp că el este cel care a încurajat-o și susținut-o întotdeauna să cânte și să-și urmeze visurile. “Acum, înainte de a intra în emisiune, mi-a dat mesaj și mi-a spus să fiu eu însămi, că o să fie bine. Mereu face așa”, spunea Katarina. 

Tânăra de 18 ani mai spunea că totodată Andrei Gheorghe era și cel mai mare critic al ei și o ajuta de fiecare dată să ajungă la cea mai bună variantă a unei piese. 

“După ce termin câte o piesa la studio, mereu îi duc lui melodia. Și el începe, trebuie mai mult bas, trebuie mai multa energie, și tot așa. Trebuie să-mi scot caietelul si sa scriu ce-mi spune el”, a povestit Katarina. 

×
Subiecte în articol: cantareata Andrei Gheorghe
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close