Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcție a Liviei Stanciu, care trece la CCR

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcție a Liviei Stanciu, care trece la CCR

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcție a Liviei Stanciu, care trece la CCR
Sursa foto: Foto: presidency.ro
23 Iun 2016   •   12:45

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din funcție a Liviei Stanciu, care s-a pensionat în data de 13 iulie, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Livia Stanciu, fosta șefă a Înaltei Curți, a fost numită judecator al Curții Constituționale pentru un mandat de nouă ani, la începutul acestei luni.

Tot joi, Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcția de judecător a Veronicăi Cirstoiu, ca urmare a condamnării definitive pentru săvârşirea unei infracţiuni, precum și decretul privind eliberarea din funcția de procuror a Alinei Bica, care și-a dat demisia după ce fusese suspendată.

Livia Stanciu, pensionară la CCR

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act de decizia Liviei Stanciu de a se pensiona. Se pare că Livia Stanciu ar vrea să cumuleze pensia şi salariul de la CCR.

Astfel, veniturile ei s-ar rotunji considerabil dacă ţinem cont că pensia reprezintă 85 la sută din ultimul salariu. În total, Stanciu ar urma să câştige 32 de mii de lei pe lună, adică peste 7 mii de euro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close