x close

Fii alături de noi!

Laura Codruța Kovesi a băgat spaima în guvernul tehnocrat. Dacian Cioloș critică teama asumării deciziilor de frica DNA

de A.M.P   •   26 Feb 2016   •   17:10
Premierul Dacian Cioloș a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care susține necesitatea ”reinstaurării unui climat de încredere în administrație”, vorbind despre ”teama asumării unor decizii, de multe ori de frica Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, care poate fi explicată şi prin lipsa de claritate a legislaţiei sau a procedurilor de lucru.

Mesajul lui Dacian Cioloș a fost citit de Alessandra Stoicescu, la 100 de minute, de la Antena 3

”Avem nevoie să reinstaurăm un climat de încredere în administraţie, bazat pe transparenţă şi claritate a legislaţiei, a procedurilor şi a actului decizional. Teama de a asuma decizii, de multe ori de frica DNA, cum s-a împământenit în această ultimă perioadă, poate veni şi din lipsa de claritate a legislaţiei sau a procedurilor de lucru. Aici avem de-a face şi cu o responsabilitate politică în actul legislativ. Şi cred că această teamă de DNA nu este din cauza modului în care DNA îşi face treaba în mod exemplar, ci, probabil, de incapacitatea noastră de a progresa cu aceeaşi viteză în performanţă cu care a progresat DNA în aceşti ultimi ani. Eu cel puţin aşa lecturez lucrurile în momentul de faţă”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

”Și Ponta a spus același lucru iar lumea a sărit în aer”, a spus senatorul PNL Cristian Bodea, invitat la 100 de minute, unde a criticat laudele aduse de Cioloș activității DNA.


 
Avem nevoie să reinstaurăm un climat de încredere în administrație, bazat pe transparență și claritate a legislației, a...

Posted by Dacian Cioloş on 25 Februarie 2016poza

Actualitate

Caz şocant în judeţul Iaşi! Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru

Caz înfiorător în satul Heci, din judeţul Iaşi. Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru. O femeie dispărută de şase zile de acasă a fost găsită, în cele din urmă, fără viaţă, în interiorul construcţiei.

01 Iul 2016  •  00:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati