Antena 3 CNN Actualitate Kovesi ține cu dinții de unitatea de elită a DNA

Kovesi ține cu dinții de unitatea de elită a DNA

Kovesi ține cu dinții de unitatea de elită a DNA
22 Mar 2018   •   18:14

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, că încă nu a primit un răspuns la cererea adresată procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, privind încetarea detaşării a doi poliţişti judiciari de la DNA Ploieşti, astfel că a trimis DNA o nouă solicitare.

Întrebată de jurnalişti dacă a primit un răspuns de la procurorul şef al DNA, Carmen Dan a spus că nu şi că Ministerul Administraţiei şi Internelor a trimis o nouă adresă.

Intrată prin telefon în emisiunea 100 de minute, ministrul de Interne a confirmat că a retrimis solicitarea șefei DNA.

„Dacă vă amințiți pe 13 februarie am transmis prima solicitare de analiză în ceea ce privește dispunerea încetării detașării pentru cei doi polițiști, așa cum știm procurorii indicați erau verificați de Inspectia Judiciară, mi se părea normal să fie verficați și polițiștii, am indicat această situație și în adresa DNA, Dacă ar fi venit un răspuns, nu am fi revenit. Pe 20 martie am făcut o revenire, prin care am solicitat același lucru, A existat și un răspuns public de la DNA prin care ni s-a spus că ni se va răspunde instituțional”, a declarat Carmen Dan.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close