Antena 3 CNN Actualitate Laura Codruța Kovesi, prima reacție după ce Sebastian Ghiță a afirmat că i-a dat bani pentru o mașină

Laura Codruța Kovesi, prima reacție după ce Sebastian Ghiță a afirmat că i-a dat bani pentru o mașină

Laura Codruța Kovesi, prima reacție după ce Sebastian Ghiță a afirmat că i-a dat bani pentru o mașină
28 Mar 2018   •   15:10

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi neagă categoric că ar fi primit bani de la Sebastian Ghiță.

"Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă și, prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale", a fost răspunsul Laurei Codruța Kovesi, la solicitarea Antena 3.

În această comunicare, însă, șefa DNA nu face dovada sursei celor 7.000 de euro cu care și-a achiziționat o mașină în perioada în care era la Bruxelles, după ce i s-a terminat mandatul la conducerea Parchetului General.

Într-o intervenție în emisiunea "Esențial", Dan Andronic a afirmat că reacția șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, este lipsită de orice dovadă că el și Sebastian Ghiță mint.

"Mi se pare ușor un răspuns nelalocul lui din două puncte de vedere: 1. că nu aduce nicio dovadă împotriva a ceea ce am scris și 2. nu poate să mă acuze și pe mine de minciună pentru că eu am relatat ceea ce a spus Sebastian Ghiță", a spus Andronic.

Jurnalistul a adăugat că Laura Codruța Kovesi și-a cumpărat mașina din bani care nu apar în nicio declarație de avere a șefei DNA.

Sebastian Ghiță a confirmat, miercuri, dezvăluirea făcută cu o zi în urmă de jurnalistul Dan Andronic și anume că i-a dat bani Laurei Codruța Kovesi ca să își cumpere o mașină.

Totul s-ar fi întâmplat în perioada în care actuala șefă a DNA a lucrat la Bruxelles, susține jurnalistul Dan Andronic, într-un nou episod "Noi suntem statul", publicat în Evenimenul Zilei.

Confirm dezvăluirea lui Andronic: este reală! I-am dat banii lui Kovesi pentru mașină. Banii n-au mai fost returnați", a transmis Sebastian Ghiță, la solicitarea Antena 3.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close