Antena 3 CNN Actualitate Legătura dintre dezinfectanții diluați, directoarea Hexi Pharma și rețelele israeliene

Legătura dintre dezinfectanții diluați, directoarea Hexi Pharma și rețelele israeliene

Legătura dintre dezinfectanții diluați, directoarea Hexi Pharma și rețelele israeliene
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Iun 2016   •   12:59

Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, nu s-a ocupat doar de afacerile cu dezinfectanţi.

Soţul lui Flori Dinu a înfiinţat, în 2008, o societate cu afaceri în zona imobiliară, scrie Jurnalul Naţional. De altfel, cei doi au legături indirecte cu o întreagă reţea de profil, controlată de câteva grupări israeliene.

Mai mult decât atât, agenţia imobiliară controlată de aceştia a participat la o licitaţie organizată de Spitalul Judeţean Constanţa, culmea, tot pentru furnizarea de dezinfectanţi.

Mai multe detalii despre legăturile dinte livrările de dezinfectanţi şi agenţiile imobiliare, citiţi în Jurnalul Naţional de astăzi.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Hexi Pharma dezinfectanti
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close