Antena 3 CNN Actualitate Legea antifumat aduce falimentul patronilor de cafenele. Pierderile sunt uriașe!

Legea antifumat aduce falimentul patronilor de cafenele. Pierderile sunt uriașe!

Legea antifumat aduce falimentul patronilor de cafenele. Pierderile sunt uriașe!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Apr 2016   •   08:28

Legea antifumat a scăzut dramatic încasările patronilor de baruri şi restaurante. De când a intrat legea în vigoare, clienţii sunt tot mai puţini şi dau comenzi din ce în ce mai mici pentru a scurta timpul petrecut în localuri. Vânzările au scăzut chiar şi cu 60 de procente, iar unii patroni se îndreaptă spre faliment dacă legea antifumat nu se va modifica.

Barurile situate în apropierea ASE şi-au pierdut clienţii după ce studenţii au decis să stea la terase şi să aleagă tonomatele de cafea în locul spaţiilor închise unde nu pot fuma.

Legea antifumat a adus profituri considerabile câtorva studenţi care au investit într-o tonetă de cafea lângă care se poate fuma.

Localurile din mall-uri înregistrează o scădere de 60% a vânzărilor, în timp ce barurile fără terasă, 50%. Nici în localurile cu terasă lucrurile nu stau mai bine. 15% este pierderea patronilor.

Restaurantele o duc la fel de rău. Înregistrează scăderi chiar şi de peste 40%.

Patronii localurilor speră ca parlamentarii să modifice actuala lege şi fumatul să fie permis în camere special amenajate şi pe terase, fără restricţii.
 

×
Subiecte în articol: legea antifumat
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close