Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguţa Vasilescu, despre noile acuzații aduse de DNA: „Este clar un dosar de campanie, menit să-mi scadă din popularitate”

Lia Olguţa Vasilescu, despre noile acuzații aduse de DNA: „Este clar un dosar de campanie, menit să-mi scadă din popularitate”

Lia Olguţa Vasilescu, despre noile acuzații aduse de DNA: „Este clar un dosar de campanie, menit să-mi scadă din popularitate”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    30 Mai 2016   •   17:25

Lia Olguţa Vasilescu este acuzată şi de spălare de bani, pe lângă corupţie şi luare de mită.

Procurorii DNA au chemat-o luni la audieri, la exact două luni de la reţinerea ei. Au anunţat-o astfel că au extins urmărirea penală.

La rândul ei, Olguţa Vasilescu i-a acuzat pe procurori că se implică în campania electorală.

Ea a vorbit, luni seară, într-o intervenție telefonică la  emisiunea „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”, despre noile acuzații.

„Mă aștept la orice în această campanie”, a declarat ea.

„Nu e nimic nou în dosar. Am fost chemată pentru o nouă acuzație. Eu cred că este clar un dosar de campanie, menit să-mi scadă din popularitate și din intenția de vot(...) S-a mai discutat astăzi despre faptul că ar trebui să mi se pună sechestru pe avere. Vreau să vă spun că la acest lucru mi-a venit să râd. După partaj, soțul meu și-a luat proprietățile dobândite înaintea căsătoriei prin moștenire. Eu nu am un metru de teren nicăieri, am un singur cont bancar pe care-l împart cu avocații”, a mai declarat Olguţa Vasilescu.

Potrivit ei, pe acest dosar, așa cum este el făcut la ora actuală, niciun judecător din România nu o poate condamna.

Acuzațiile aduse de DNA Liei Olguța Vasilescu

- luare de mită (4 infracțiuni)
- folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (3 infracțiuni)
- spălare de bani

În același dosar, au fost puși sub control judiciar administratorului public al Craiovei şi reprezentantul al unei asociații non profit, pentru complicitate la luare de mită.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close