Antena 3 CNN Actualitate Lia Olguța Vasilescu, după ce Iohannis a criticat PSD: "Autostrăzile nu le avem dacă stăm degeaba, așa cum stă președintele de patru ani de zile”

Lia Olguța Vasilescu, după ce Iohannis a criticat PSD: "Autostrăzile nu le avem dacă stăm degeaba, așa cum stă președintele de patru ani de zile”

Lia Olguța Vasilescu, după ce Iohannis a criticat PSD: "Autostrăzile nu le avem dacă stăm degeaba, așa cum stă președintele de patru ani de zile”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
15 Mar 2019   •   13:23

Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a avut o replică la atacurile președintelui Iohannis la adresa PSD privind bugetul de stat. 

"Autostrăzile nu le avem dacă stăm degeaba, așa cum stă președintele de patru ani de zile. El în loc să îndemne oamenii să muncească ne anunță că stă, care e starea lui naturală. În aceste momente, ministrul Cuc e la Bacău unde încep lucrările la autostrada Moldovei. Cei care vor austostradă, trebuie să afle că astăzi încep lucrările. Eu cred că atsta trebuie să fie știrea zilei", a spus Lia Olguța Vasilescu. 

Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă la Palatul Cotroceni, în legătură cu bugetul pe anul 2019. Președintele i-a criticat pe cei din PSD pentru că au „picat și ultimul test al responsabilității” și au retrimis Legea bugetului fără vreo modificare. 

Declarațiile lui Iohannis: 

„PSD-ul a picat și ultimul test al responsabilității. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o Parlamentului pentru corectarea gravelor erori din conținutul său a ajuns la promulgare neschimbată. O zi, o singură zi. Atât a alocat PSD-ul în Parlament pentru reeximanarea unui proiect atât de important pentru țară”, a declarat Iohannis. 

Citiți și Iohannis: „Guvernul trăiește într-o lume paralelă. Creșterea pensiilor este doar la un sfert din ce ați promis”

„Este, nu doar o crasă lipsă de seriozitate, este de-a dreptul rea voință refuzul PSD de a repara un buget care, în mod evident, va genera efecte negative în economie resimțite de cetățeni. Mi-aș fi dorit să promulg un buget bun pentru România și pentru români. Nu a fost să fie. Dintr-o logică exclusiv politicianistă, PSD nu a ținut cont de nimic și a mers mai departe cu bugetul rușinii naționale”. 

„Când nici în acest an nu vom avea spitale și autostrăzi, dar vom avea prețuri majorate, noi taxe și impozite, deficite și dezechilibre economice, adevărul nu va mai putea fi contestat. PSD este singurul vinovat pentru întârzierea progresului României”. 

Citiți și Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat

×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close