Antena 3 CNN Actualitate Liana Voiculescu: “NU l-am mai vazut pe Dan Voiculescu din 23 decembrie 2014, dar vorbim zilnic la telefon”

Liana Voiculescu: “NU l-am mai vazut pe Dan Voiculescu din 23 decembrie 2014, dar vorbim zilnic la telefon”

Liana Voiculescu: “NU l-am mai vazut pe Dan Voiculescu din 23 decembrie 2014, dar vorbim zilnic la telefon”
29 Dec 2015   •   11:36

Liana Voiculescu, partenera de viata a lui Dan Voiculescu, a facut o serie de marturisiri emotionante, duminica, in emisiunea “Secvential”, realizata si prezentata de Adrian Ursu.

Fiind vorba de al doilea Craciun pe care il petrece doar cu fiica sa adolescenta, Liana Voiculescu a avut mesaje de suflet si pentru cei care sunt singuri de sarbatori.

Liana Voiculescu a povestit ca nu l-a mai vazut pe Dan Voiculescu de un an de zile, la  dorinta lui, dar ca vorbeste cu el in fiecare zi la telefon. “Suna la aceeasi ora si vorbim cateva minute. NU l-am mai vazut din 23 decembrie 2014. Emotia este foarte puternica, de multe ori emotiile pozitive pot crea dureri imense si atunci ii respect dorinta de a tine legatura, cat timp este acolo, doar la telefon. Si fiicei noastre, Dana, ii e dor de el, corepondeaza prin scrisori”, a declarat ea.


Adrian Ursu, gazda emisiunii a intrebat-o pe Liana Voiculescu daca ea crede, ca, in urma acestei experiente neplacute, Dan Voiculescu regreta ca nu a abdicat de la principiile sale de viata: omenie, curaj, demnitate, principii care, cumva, l-au costat. “In niciun caz”, a raspuns Liana Voiculescu. “Pentru Dan nu a existat compromis, daca ar fi facut compromisuri nu ar fi fost condamnat. Tentatii din partea altora stiu ca au existat. Dan are o filosofie de viata foarte sanatatoasa, iubeste foarte mult oamenii, a facut fundatii care se ocupa de copii si de oameni in varsta. Pentru ei toti, n-are cum sa regrete. Va lupta pana la capat pentru ei”, a adaugat Liana Voiculescu.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close