Antena 3 CNN Actualitate Liderul PNL, atac la Mugur Ciuvică în fața șefei DNA. Reacția lui Ciuvică: ”E un om mic care așa crede că își va rezolva probleme”

Liderul PNL, atac la Mugur Ciuvică în fața șefei DNA. Reacția lui Ciuvică: ”E un om mic care așa crede că își va rezolva probleme”

Liderul PNL, atac la Mugur Ciuvică în fața șefei DNA. Reacția lui Ciuvică: ”E un om mic care așa crede că își va rezolva probleme”
Sursa foto: FOTO: captură Antena 3
21 Noi 2017   •   20:12

Liderul liberalilor a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Mugur Ciuvică. Totul s-a întâmplat la Grupul de Dialog Social, acolo unde Orban s-a aflat la aceeaşi masă cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Sunt tocate de CNA televiziunile care mai spun adevărul. E incredibil cum cineva care a fost luat de pe stradă când a scris Armaghedonul pe vremea lui Adrian Năstase îi susţine atât de mult acum", a spus Orban care s-a enervat şi a atacat unele televiziuni care ”ar boicota” liderii PNL.

Mugur Ciuvică a venit cu o replică la aceste acuzații și a afirmat faptul că Orban s-a aflat la acea întâlnire doar ”să pupe” bocancul lui Kovesi

”Orban e bolnav? Am înțeles că s-a dus acolo să îi pupe bocancul lui Kovesi în speranța că va scăpa cu dosarul. E un om mic care așa crede că își va rezolva probleme. Să mai punem încă o dată înregistrarea, poate se sesizează un medic”, a declarat Mugur Ciuvică la Antena 3.

×
Subiecte în articol: PNL reactie Kovesi atac intalnire
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close