Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: Iohannis o șantajează pe Dăncilă

Liviu Dragnea: Iohannis o șantajează pe Dăncilă

Liviu Dragnea: Iohannis o șantajează pe Dăncilă
Sursa foto: foto- captura Antena 3
18 Mai 2018   •   12:37

Liviu Dragnea a declarat că Iohannis o șantajează pe Dăncilă și că se crede „tătucu țării”. Liderul Camerei Deputaților a vorbit acuzația de înaltă trădare adusă premierului Dăncilă din partea liderului PNL, Ludovic Orban. Acesta e de părere că plângerea respectivă a fost făcută la Cotroceni. 

„Mie mi se pare o acuzație dementă, nu o acuzație gravă. Această sesizare e concepută și redactată la Cotroceni și cred că în foarte scurt timp vom avea cu toții acces la textul acestei plângeri. Vom constata cu toții că a fost concepută la Cotroceni și e ca urmare a amenințărilor pe care președintele le-a îndreptat către doamna Dăncilă. Cu toții vom vedea în curând, sper, această plângere penală. O să ne dăm seama din textul ei de foarte multe lucruri. E vorba de dorința lui Klaus Iohannis de a prelua brutal guvernarea, ocolind alegerile democratice, preluând-o în urma unor amenințări, practicând șantaj prin uneltele sale, punând presiune din ce în ce mai mare pe primul ministru al României, punându-l pe Orban să considere acte de înaltă trădare acțiunile externe ale unui prim-ministru ales democratic, care are întâlniri externe așa cum are orice om din lumea democratică”, a afirmat Dragea.

Întrebat dacă în acest context ar mai putea avea o relație instituțională cu președintele Iohannis, Dragnea a afirmat că „nu se poate avea niciun fel de relație cu Klaus Iohannis. Dorește să fie șeful statului, șeful românilor, dar noi nu putem avea o relație cu cineva care se consideră tătucul acestei țări. Nu a venit nimic din partea Cotroceniului, absolut nimic, cel puțin în acest an și jumătate. Cu toate solicitările făcute de mine, domnul Tăriceanu, primul ministru, nu a fost niciun demers de a ne convoca la o discuție așezată despre prioritățile majore ale României”. 

„E aproape imposibil de sperat că mai poate fi o relație instituțională cu acest om pentru că la toate semnalele, invitațiile la dialog, dorința noastră de colaborare, nu a dat niciun răspuns”, a adăugat Dragnea. 

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close