Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: ”Nu am avut dovezi că Tudose ar avea dublă comandă”

Liviu Dragnea: ”Nu am avut dovezi că Tudose ar avea dublă comandă”

Liviu Dragnea: ”Nu am avut dovezi că Tudose ar avea dublă comandă”
26 Iun 2017   •   14:40

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunţat oficial nominalizarea lui Mihai Tudose pentru postul de premier. Dragnea a declarat că acesta îndeplineşte criteriile de integritate.

”Întâlnirile de astăzi au avut un singur obiectiv și anume stabilirea propunerii cu care vom merge la Cotroceni peste o oră pentru funcția de premier. Fac o precizare că am văzut în spațiul public informații cum că am fost la pescuit. Nu am fost, am stat la Parlament de joi dimineață până seara târziu și am lucrat cu mai mulți colegi la completarea programului de guvernare.”, a spus Liviu Dragnea.


”Nu pot să garatez eu că președintele României va fi de acord cu această propunere, dar am convingerea că Iohannis, ținând cont de delcarațiile din ultima perioadă, dorește ca în Romania să se instaleze cât mai repede un Guvern care să nu pună sub semnul întrebării stabilitatea țării”, a mai spus liderul PSD

Acesta a adăugat faptul că partidul a avut o doza de suspicune în ceea ce îl privește pe Tudose și relația acestuia cu serviciile secrete, iar  patru lideri s-au abținut la votarea lui Tudose ca propunere de premier în Comitetul Executiv.

Întrebat de jurnaliști dacă Mihai Tudose are dublă comandă, Liviu Dragnea a spus că nu are dovezi că Tudose ar ave vreo dublă comandă.

”Am văzut și despre mine că am fost racolat de generalul Coldea în tinereța mea, ca e consilierul meu. Eu n-am avut nici un semnal că Mihai Tudose are dubla comandă. Nu am vazut niciodată o ezitare din partea lui când au fost decizii importante pentru partid. Aș fi văzut, aș fi simțit dacă există o altă comandă în afara celei politice. Convingerea mea e că nu are dubla comandă”, a spus liderul PSD.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close