Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit pe DN 6. Un om a murit

Accident cumplit pe DN 6. Un om a murit

Accident cumplit pe DN 6. Un om a murit
16 Feb 2017   •   11:06

Circulația rutieră este închisă, joi dimineața, pe Drumul Național 6 între orașele Orșova și Băile Herculane din cauza unui accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața și un altul a fost transportat la UPU Drobeta Turnu Severin.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Lidia Viziru, a declarat pentru AGERPRES că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului în sectorul Valea Cernei și a intrat în coliziune direct cu un autotren care circula regulamentar.

,,Șoferul imprudent a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta sa a fost rănit, acesta din urmă fiind transportat la Centrul de primiri urgențe Orșova și apoi la UPU a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin', a arătat Viziru.

La rândul său, reprezentantul ISU Mehedinți, Raluca Tîrcă, a precizat, pentru AGERPRES, că la locul accidentului au fost trimise trei echipaje ASAS, un SMURD și două ambulanțe.

,,Din păcate, echipele de descarcerare nu au mai putut face nimic pentru una dintre victime. Aceasta a fost scoasă moartă dintre fiarele autoturismului', a spus Tîrcă.

Traficul rutier va reveni la normal pe DN 6 imediat după finalizarea investigațiilor polițiștilor și după ce autovehiculele implicate vor fi îndepărtate de pe carosabil.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident accident rutier
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close