Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit pe DN6: Doi bărbaţi au murit, iar o femeie a fost grav rănită. Imagini dramatice de la faţa locului

Accident cumplit pe DN6: Doi bărbaţi au murit, iar o femeie a fost grav rănită. Imagini dramatice de la faţa locului

Accident cumplit pe DN6: Doi bărbaţi au murit, iar o femeie a fost grav rănită. Imagini dramatice de la faţa locului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Iun 2016   •   15:08


Doi bărbaţi au murit, o femeie a fost grav rănită şi un alt bărbat a suferit răni uşoare miercuri, în gravul accident rutier produs în sectorul Gura Văii al DN6, în care au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism.

În urma accidentului, circulaţia a fost închisă între Drobeta Turnu Severin şi Orşova.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, locotenent Flavius Iscru, a declarat pentru AGERPRES că şoferul unuia dintre autovehiculele implicate în accident, un autotren bulgăresc, a murit carbonizat iar cea de-a doua victimă care şi-a pierdut viaţa, conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, a decedat în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

"De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autotren implicat în accident, înmatriculat în Macedonia, a suferit răni uşoare şi a primit asistenţă medicală de urgenţă la locul accidentului", a afirmat Iscru.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Lidia Viziru, a precizat pentru AGERPRES că autotrenurile au fost cuprinse de flăcări şi au ars. Potrivit acesteia, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului au acţionat nouă echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului şi acţiuni de descarcerare, şapte echipaje de poliţie şi patru ambulanţe.

"Încă nu au fost finalizate măsurătorile pentru a ne pronunţa cu privire la cauzele accidentului soldat cu doi morţi şi un rănit grav. Presupunem că unul dintre conducătorii autotrenurilor a adormit la volan, a pătruns pe contrasens, a lovit un autoturism care a ricoşat într-un alt autovehicul. Traficul rutier a fost deviat pe o variantă ocolitoare. Apreciem că, în cel mult o oră, circulaţia va reveni la normal pe DN6", a spus Viziru.", a mai spus Viziru.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close