Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în județul Iași, din cauza unui șofer beat. Un bărbat a murit, alte două persoane au fost rănite

Accident grav în județul Iași, din cauza unui șofer beat. Un bărbat a murit, alte două persoane au fost rănite

Accident grav în județul Iași, din cauza unui șofer beat. Un bărbat a murit, alte două persoane au fost rănite
28 Aug 2016   •   10:49

Un bărbat de 51 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi. 

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a declarat pentru AGERPRES că în jurul orei 4,45, în localitatea Răducăneni, pe drumul care duce spre Vama Albiţa, a avut loc un accident în care au fost implicate două maşini, care circulau una în spatele celeilalte. 

La volanul primei maşini se afla un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care la un moment dat a vrut să facă stânga pentru a intra pe drumul care îl ducea spre casă. În acelaşi moment, un alt autoturism, condus de un bărbat de 20 de ani, care venea din spate, s-a angajat în depăşire şi l-a lovit din plin pe cel din faţa sa. 

În urma impactului, prima maşină a luat foc, iar cealaltă a fost proiectată la marginea şoselei. 

"Şoferul care a provocat accidentul circula cu viteză foarte mare. În urma testării cu alcooltestul a reieşit că acesta avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aer expirat. Din cauza impactului puternic, şoferul din prima maşină a murit, iar soţia lui, aflată în dreapta, a fost rănită. Şoferul celei de a doua maşini a suferit răni uşoare. Echipajele medicale sosite la faţa locului au transportat cele două victime la spital, pentru îngrijiri medicale. La scurt timp după scoaterea victimelor din prima maşină, autovehiculul a luat foc", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

×
Subiecte în articol: accident Iași sofer beat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close