Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în județul Suceava. Un tânăr a murit, altul este în comă

Accident grav în județul Suceava. Un tânăr a murit, altul este în comă

Accident grav în județul Suceava. Un tânăr a murit, altul este în comă
17 Iul 2016   •   15:22

Un tânăr a murit, iar al doilea este în comă, după maşina în care se aflau a intrat, duminică, într-un cap de pod pe un drum judeţean din comuna Mălini, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. 

Militarii detaşamentelor de pompieri Fălticeni şi Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (B şi C), sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, au intervenit în urma accidentului rutier produs pe DJ 209B, pe raza satului Văleni Stânişoara. 

La sosirea echipajelor, s-a constatat că un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile, cu partea din faţă într-un şanţ, în interiorul maşinii aflându-se doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, încarceraţi şi în stare de inconştienţă. 

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, concomitent cu operaţiunile de descarcerare a celor două victime. 

Unul dintre tineri era deja decedat, iar al doilea se afla în comă. 

Tânărul rămas în viaţă a fost preluat de echipajul SMURD C TIM (Terapie Intensivă Mobilă) al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Suceava
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close