Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe autostrada A1: Doi morţi şi un rănit, după ce o maşină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav pe autostrada A1: Doi morţi şi un rănit, după ce o maşină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav pe autostrada A1: Doi morţi şi un rănit, după ce o maşină a intrat într-o autoutilitară
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Mai 2016   •   15:50


Un bărbat şi o femeie au murit într-un accident rutier produs, vineri, pe DN 65B, la intrarea în municipiul Piteşti dinspre autostrada A1.

În accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi o autoutilitară, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, Mădălin Zamfir.

"Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 72 de ani, care conducea un autoturism din direcţia autostrăzii A1 către Piteşti, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani din Satu Mare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

În urma impactului au murit şoferul autoturismului şi o femeie de 37 de ani, pasageră în aceeaşi maşină, iar şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor.

În zona producerii accidentului, traficul rutier s-a desfăşurat timp de o jumătate de oră dirijat, pe două dintre cele patru benzi de mers.

 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close