Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN2. O maşină s-a izbit într-un autocar cu 30 de călători

Accident grav pe DN2. O maşină s-a izbit într-un autocar cu 30 de călători

Accident grav pe DN2. O maşină s-a izbit într-un autocar cu 30 de călători
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Iun 2016   •   09:16

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a murit, marţi dimineaţa, în urma unui accident care a avut loc pe DN2, pe raza localităţii buzoiene Căldăruşanca.

Victima, şofer al unui autoturism, a intrat pe DN2 de pe un drum judeţean fără să se asigure, lovind un autocar cu călători.

"Conducătorul unui automobil a intrat fără să se asigure de pe DJ 201 H pe DN 2 şi a intrat în coliziune cu un autocar care se deplasa regulamentar pe Bucureşti-Rădăuţi", a precizat, pentru Agerpres, inspectorul Amalia Călăguru de la IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, şoferul autovehiculului respectiv a fost singura victimă a accidentului, niciun pasager din autocar nefiind rănit.
„În această dimineaţă, la 7.35, pe DN2, în zona Căldăruşanca, a avut loc un accident grav, dintre o Dacie şi un atutocar. Şoferul din Dacie nu s-a asigurat, acesta a murit în urma impactului. Alte victime nu sunt. Traficul nu este afectat. În.autocar se aflau 30 de persoane, nu sunt alte victime”, a declarat pentru Antena 3, inspectorul Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic.

×
Subiecte în articol: accident rutier accident autocar
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close