Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier cu şapte victime. Autospeciala de descarcerare n-a mai ajuns, fiind implicată în alt accident

Accident rutier cu şapte victime. Autospeciala de descarcerare n-a mai ajuns, fiind implicată în alt accident

Accident rutier cu şapte victime. Autospeciala de descarcerare n-a mai ajuns, fiind implicată în alt accident
25 Oct 2016   •   14:19

Două maşini au fost implicate, astăzi, în jurul orei 13,30, într-un accident produs la intrarea în Slatina, pe podul peste râul Olt, patru din cei şapte pasageri prezenţi în cele două autoturisme fiind transportaţi la spital. Autospeciala de descarcerare nu a mai ajuns la locul evenimentului, fiind implicată într-un alt accident, scrie Adevărul.

Printre răniţii care au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina se află şi doi copii. Victimele transportate la spital erau toate pasagere în acelaşi autoturism şi au fost preluate conştiente, conform informaţiilor furnizate de ISU Olt.

Evenimentul rutier a fost, însă, urmat de un altul, autospeciala de descarcerare care se deplasa la locul accidentului fiind implicată într-un alt accident. Maşina a suferit avarii serioase, echipajul ISU Olt neputând continua misiunea. În urma acestui din urmă accident şoferul autoturismului cu care autospeciala a intrat în coliziune a suferit mai multe excoriaţii la cap, însă a refuzat transportul la spital, spun surse ISU Olt.
 

×
Subiecte în articol: accident descarcerare
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close