Antena 3 CNN Actualitate Locale Patron timişorean, care a intrat cu maşina în oameni, lăsat liber

Patron timişorean, care a intrat cu maşina în oameni, lăsat liber

Patron timişorean, care a intrat cu maşina în oameni, lăsat liber
Sursa foto: Foto: genius.com
30 Noi 2015   •   10:07

Patronul timişorean, care a spulberat cu maşina mai mulţi oameni în parcarea lui privată, va fi cercetat în libertate, sub control judiciar. 

 
Judecătorii au decis că nu este pericol social, chiar dacă mai mulţi jandarmi şi protestatari au ajuns la spital cu răni grave. Scandalul a pornit după ce patronul a ridicat abuziv o maşină, cu tot cu şofer, şi i-a cerut zece mii de lei pentru a-i înapoia autoturismul. 
 
Conflictul a degenerat, iar camerele de supraveghere l-au surprins pe patron intrând cu viteză în oameni. 
 
Răzvan Nedelcu a stat doar o zi în spatele gratiilor. Ieri dimineaţă a fost reţinut de procurori, dar instanţa a respins propunerea de arestare preventivă, iar afaceristul timişorean va ieşi din arest în această dimineaţă. 
 
Nedelcu e cercetat după ce sâmbătă seara a intrat cu maşina într-un grup de oameni, într-o parcare din Timişoara.
 
Răzvan Nedelcu are o firmă de tractări auto, dar şi o parcare privată unde tariful este de 24 de lei pe minut. Tot scandalul a început după ce un şofer şi-a lăsat maşina, crezând că e parcare publică, iar câteva ore mai târziu avea de plătit 500 de lei. 
 
Timp de 12 ore, şoferul a stat blocat în maşină, în frig, pe platformă, iar trecătorii care au trecut prin aceeaşi situaţie s-au oprit să-l încurajeze. 
 
Ca să aplaneze conflictul, poliţiştii l-au rugat pe patron să vină în parcare, însă când a ajuns, patronul a lovit cu maşina mai mulţi jandarmi şi protestatari. Cel puţin opt victime au depus plângere împotriva lui, pentru loviri şi alte violenţe. 

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close