Antena 3 CNN Actualitate Locale Amenințare cu bombă, la Palatul de Justiție din Iași. Specialiștii pirotehniști: A fost apel fals

Amenințare cu bombă, la Palatul de Justiție din Iași. Specialiștii pirotehniști: A fost apel fals

Amenințare cu bombă, la Palatul de Justiție din Iași. Specialiștii pirotehniști: A fost apel fals
de M.Z.    |    30 Mai 2016   •   13:53

UPDATE 13.53 - Specialiștii pirotehniști care au efectuat controlul în incinta Palatului de Justiție din Iași au terminat de verificat clădirea, nefiind găsită nicio bombă, potrivit agerpres.ro.

"Controlul efectuat de specialiștii din cadrul IJP Iași a arătat că apelul primit la 112 este unul fals. În prezent se continuă verificările pentru identificarea apelantului", a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Conform acesteia, în funcție de rezultatul verificărilor se vor dispune măsurile necesare. 

----------------------------

Știrea inițială 10.04

Amenințare cu bombă, luni dimineață, la Palatul de Justiție din Iași.

Jandarmii au evacuat personalul instituției, din cauza unei amenințări cu bombă.

În jurul orei 9.30, un bărbat a sunat la poliție și a anunțat că ”un prieten a lăsat ceva acolo”, iar polițiștii suspectează că ar putea fi vorba de o bombă.

"Am primit un apel la 112 din partea unui bărbat care susține că un prieten a lăsat un pachet suspect în Tribunalul Iași", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, potrivit agerpres.ro.

Specialiștii pirotehniști s-au deplasat la fața locului. Persoanele au fost evacuate din clădire și se efectuează control asupra acestora, dar și în clădire.

×
Subiecte în articol: bomba Iași
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close