Antena 3 CNN Actualitate Locale Atac în stil mafiot la Botoșani. Director bătut în trafic

Atac în stil mafiot la Botoșani. Director bătut în trafic

Atac în stil mafiot la Botoșani. Director bătut în trafic
28 Iun 2016   •   19:00

Fostul director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi din judeţul Botoşani a fost atacat în stil mafiot şi bătut crunt de un fermier. Fostul director povesteşte că maşina i-a fost blocată iar el bătut cu o bâtă de baseball de un fermier pentru o bucată de pământ.

Fostul director al Staţiunii de Cercetare în domeniul ovinelor şi caprinelor de la Popăuţi, Ionică Nechifor, în prezent inginer şi specialist în aceeaşi unitate, susţine că a fost victima unui atac în stil mafiot. Acesta a ajuns la urgenţe cu faţa lovită şi cu un dinte scos, după ce , arată acesta, a fost bătut crunt cu o bâtă de baseball.

Ionică Nechifor a ajuns marţi dimineaţa cu ambulanţa la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean ”Mavromati„. Fostul director, actualmente inginer şi specialist în domeniul ovinelor la Staţiunea de Cercetare Popăuţi, era lovit la faţă şi la cap, dar avea şi un dinte rupt. Ionică Nechifor spune că a fost bătut de un fermier.  Mai precis, fostul director susţine că în timp ce mergea cu maşina împreună cu actualul director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi, pe câmpurile din zonă să inspecteze culturile, a fost blocat de un jeep. Nechifor spune că în acel moment un fermier cu care se judecă de mai mulţi ani pentru o bucată de pământ, a coborât din maşina de teren şi a început să-l lovească cu o bâtă de baseball.  Directorul staţiunii, aflat pe locul din dreapta a reuşit să blocheze portierele şi să ridice geamurile. ” Eram in timpul serviciului si ne-am dus sa vedem cultura de grau. Si a venit Luigi Ionescu si mi-a bocat masina, a iesit cu o bata de baseball si m-a lovit. Eram impreuna cu directorul unitatii cand s-a intamplat totul.”, a precizat Ionică Nechifor pentru botosaninecenzurat.ro.

×
Subiecte în articol: atac mafiot
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close