Antena 3 CNN Actualitate Locale Atac sângeros în Brăila! Doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați la o terasă. Reacția Ambasadei SUA la București - VIDEO

Atac sângeros în Brăila! Doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați la o terasă. Reacția Ambasadei SUA la București - VIDEO

Atac sângeros în Brăila! Doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați la o terasă. Reacția Ambasadei SUA la București - VIDEO
16 Sep 2018   •   13:24

Update: Ambasada Statele Unite la Bucureşti a transmis că a luat cunoştinţă de cazul celor doi baschetbalişti americani înjunghiaţi pe o terasă din Brăila şi că urmăreşte „îndeaproape” incidentul.

Starea celor doi sportivi este stabilă, ei fiind internaţi la Terapie Intensivă. Bowie, în vârstă de 24 de ani, este în stare gravă, un plămân fiindu-i perforat, şi ar putea fi transferat la Bucureşti.

Poliţiştii spun că, din primele date, a fost folosit un cuţit şi vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea câte persoane au fost implicate în conflict, potrivit news.ro.

Update: Cei doi sportivi americani înjunghiaţi la Brăila sunt la Terapie Intensivă. Cel care se află în stare gravă va fi transferat la Bucureşti.

Știrea inițială

Doi baschetbalişti de culoare, jucători ai clubului Cuza Sport, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei.

„În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiaţi. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul şi numele celor implicaţi, nu sunt identificaţi toţi. Cei doi americani de 24 şi 25 de ani au fost transportaţi la spital şi s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

”Unul dintre ei este în stare bună, celălalt nu. Au fost aduşi pe parcursul nopţii la spital”, a spus Delia Râşnoveanu, directorul Spitalului Judeţean Brăila.

Cei doi sportivi, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, joacă pentru echipa de baschet Cuza Sport, formaţia care în sezonul trecut a reuşit să promoveze în prima divizie de baschet masculin.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: injunghiati americani atac Brăila
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close