Antena 3 CNN Actualitate AVION PRĂBUȘIT. Cine sunt cele două victime care au murit în accidentul aviatic din județul Buzău

AVION PRĂBUȘIT. Cine sunt cele două victime care au murit în accidentul aviatic din județul Buzău

AVION PRĂBUȘIT. Cine sunt cele două victime care au murit în accidentul aviatic din județul Buzău
15 Mai 2019   •   23:26

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Buzău, în apropiere de oraşul Nehoiu. Pilotul şi o a doua persoană aflată la bordul aparatului de zbor şi-au pierdut viaţa în urma impactului. 

Citiți și Noi informații legate de avionul prăbușit în județul Buzău. Nu ar fi primul accident cu această aeronavă

Cele două victime sunt doi oameni de afaceri din Cluj, respectiv Constanța. 

Pilotul era Mihai Covaciu, un om de afaceri în domeniul construcțiilor în Braşov, Râşnov şi Cluj. Firma sa SC Covaciu Construct SRL are sediul la Cluj. 

Acesta mai administra şi societatea Covaciu Buildings SRL şi Covaciu Mihai Construct SRL, ambele firme având ca obiect de activitate ”lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, iar asociatul societăţilor este Ana Covaciu. 

În 2015, SC Covaciu Construct SRL a avut o cifră de afaceri de peste 7.000.000 lei şi un profit de aproximativ 1.500.000 lei.

Omul de afaceri era pasionat de zbor și avea brevet de mai bine de cinci ani.  

Citiți și Un avion s-a prăbușit în județul Buzău. Doi morți

Cea de-a doua victimă este Liviu Bucăţică, un afacerist din Constanţa, căruia Covaciu i-a vândut o casă în Râșnov. 

Liviu Emil Bucăţică, de 50 de ani, era fratele Corinei Martin, preşedintele Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi proprietara agenţiei de turism Mistral Tours. Liviu Bucăţică locuia în prezent în Râşnov, judeţul Braşov. Corina Martin a fost şi preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării timp de mai mulţi ani.

Avionul care s-a prăbuşit este un model Technam T 2008, avion relativ nou, produs în Italia. Este un avion cu dublă comandă, cu lungime de 7 metri, iar anvergura este de 9 metri.

 

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close