Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz şocant în Botoşani. Cum a ajuns la spital un bărbat care s-a crezut medic

Caz şocant în Botoşani. Cum a ajuns la spital un bărbat care s-a crezut medic

Caz şocant în Botoşani. Cum a ajuns la spital un bărbat care s-a crezut medic
06 Feb 2016   •   13:23

Un bărbat din județul Botoșani și-a provocat o suferință cruntă după ce a încercat să își rezolve singur o problemă delicată cu care se confrunta de câteva zile, scrie Ştiri Botoşani.

Numai că rezultatul nu a fost cel dorit și a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe, cu o sângerare abundentă, după ce și-a introdus în organul genital un furtun.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, nu mai putea urina de câteva zile și în loc să meargă să îl vadă un medic și-a confecționat singur o sondă, dintr-un furtun de tras vinul. A tăiat o bucată din furtun și a reușit să și-l introducă câțiva centimetri în organul genital, dar la scurt timp l-au apucat niște dureri cumplite, provocându-și o sângerare masivă.

Speriat de ce a făcut, bărbatul a sunat, vineri, la 112 și a ieșit în întâmpinarea Ambulanței, nemaiputând sta de durere.

El a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe și pentru a i se îndepărta furtunul pe care și l-a introdus în organul genital va trebui să suporte o intervenție chirurgicală.

"Din păcate starea lui e mult mai gravă decât părea la prima vedere. Tubul respectiv nu se poate trage pur şi simplu, pentru că în partea de la bază este blocat. S-au provocat leziuni grave pe uretră şi probabil trebuie operat", a spus un medic din cadrul UPU.

Bărbatul a fost internat pe Secția Urologie a Spitalului Județean Mavromati. 

×
Subiecte în articol: sonda
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close