Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu pietre în curtea spitalului din Miercurea Ciuc. Două familii de romi, reținute

Bătaie cu pietre în curtea spitalului din Miercurea Ciuc. Două familii de romi, reținute

Bătaie cu pietre în curtea spitalului din Miercurea Ciuc. Două familii de romi, reținute
Sursa foto: Sursa:Politia Romana - www.politiaromana.ro/ Facebook
13 Apr 2018   •   17:17

Autoritățile din Harghita au reținut 11 persoane, după ce două familii de romi s-au luat la bătaie. Acestea au început să arunce cu pietre una în alta chiar în curtea Spitalului Județean din Miercurea Ciuc. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că membrii uneia dintre familii au mers, joi, la Secţia de Medicină Legală (SML) a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, pentru a obţine certificate medico-legale, după un scandal pe care îl avuseseră cu o altă familie, în urmă cu câteva zile. Auzind de intenţia acestora, membrii celeilalte familii s-au prezentat şi ei la sediul SML şi s-a iscat o nouă altercaţie, în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane.

"Dat fiind numărul foarte mare de persoane implicate în scandal, sesizarea venită făcând referire la aproximativ 20 de persoane, ne-am dus acolo noi, poliţiştii, cu o echipă operativă, o grupă de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi ne-au însoţit şi colegii jandarmi ,pentru aplanarea conflictului. (...) Am condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări, 12 persoane şi în urma audierilor şi probatoriului administrat am luat măsura reţinerii a 11 persoane, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 ani", a declarat Gheorghe Filip.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: bătaie pietre miercurea ciuc familii romi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close