Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz incredibil! Un bărbat a murit în ambulanță, după ce i s-a desfăcut operația din cauza drumurilor proaste

Caz incredibil! Un bărbat a murit în ambulanță, după ce i s-a desfăcut operația din cauza drumurilor proaste

Caz incredibil! Un bărbat a murit în ambulanță, după ce i s-a desfăcut operația din cauza drumurilor proaste
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Iul 2016   •   15:20

Caz șocant în România. Un bărbat de 39 de ani, care a încercat să se sinucidă, în timp ce mascații se aflau la ușa sa, a murit din cauza gropiilor de pe drum.

Bărbatul din Botoșani își tăiase gâtul, iar medicii de la Spitalul Județean din oraș l-au cusut, după care l-au trimis cu ambulanța la un spital din Iași.

Pe drum, însă, din cauza condițiilor proaste ale drumului, suturile făcute la nivelul arterei au cedat după câteva zeci de kilometri. Practic bărbatul a murit exangvinat, fiind conştient până aproape în ultima clipă.

”Pacientula a fost preluat de la domiciliu cu o plagă la gât și a fost dus la Spitalul Județean. De acolo a fost dus în centrul medical Iași. La 30 de kilometri de Botosani, plaga s-a complicat brusc, datorită locului unde pacientul și-a înfipit cuțitul cu o hemoragie internă și externă. Este greu de spus dacă din cauza drumurilor. Medicul nu a constatat că firele au fost desprinse. Nu a spus că s-ar fi întâmplat așa ceva”, a declarat Nicușor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței, pentru Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: ambulanta tentativa de sinucidere
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close