Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce a păţit un pescar aflat la Dunăre când la radio se difuzau ştirile despre referendum şi majorarea pensiilor

Ce a păţit un pescar aflat la Dunăre când la radio se difuzau ştirile despre referendum şi majorarea pensiilor

Ce a păţit un pescar aflat la Dunăre când la radio se difuzau ştirile despre referendum şi majorarea pensiilor
12 Oct 2018   •   15:56

Puiu Mazilu, un pescar împătimit, din localitatea Drăgăşani, a ales să petreacă mai multe zile la pescuit la Dunăre, decât să meargă la Referendumul pentru redefinirea căsătorie. Bărbatul a trăit o experienţă de neuitat pe care care relatat-o cu un talent de povestitor şi un umor aparte.

Puiu Mazilu este administrator al unui grup pe Facebook destinat pescarilor. Aici el a postat întreaga experienţă şi ce i s-a întâmplat atunci când la radio erau difuzate ştiri despre referendum şi, mai apoi, despre majorarea pensiilor. Iată textul integral al povestirii: „Băăăă, fraţilorrr!!!! Băăăă, fratilorrrrr!!! Multe am trăit la viaţa mea, dar la o astfel de păţanie, «care dacă nu ar fi nu s-ar povesti», nu m-am aşteptat niciodată. Mi se făcu aşa un dor de o ieşire la Dunăre de unul singur, încât nu mai stătui pe gânduri şi încălecai pe Corsa mea cu tot cu calabalâcul aferent. Drăgălaşa de ea, micuţă, micuţă, dar deschide gura mare de mă minunez, când încep să le dau jos să le adun să le bag la loc. Ajunsei eu cu bine pe meleagurile dunărene, aşa cam pe seară. Aruncai aşa în dorul lelii feederele de la «Dome Gabor» ultimele achiziţii cu putere de la 100 la 250 gr şi trecui la administraţie (instalare), scrie Adevarul.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close